Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3 sprutan cov19.

tog min spruta i går.
känner sig helt kraft lös.
vet jag skulle vänta.
vill bli av med alt.
besök inom vården.
måste ta blodprover.
i gång månaden.
vissa min tå.
i gång i veckan.
sen till läkaren min tå.
infektion 3 på 3 år.
på grund av skoskav.
det gör ont i hela foten.
jag har bara fel på blodtrycket ,
upp o ner statiner mot blodfetter.
har provar det flera gånger .
sen blodförtunnande
blodnedsättande -
ännu går mitt tryck under .
100 upp o ner hela tiden
har opererat ögonen sista mars april.
synen inte bra-
sjukdomen heter för mycket medicin .
tack vara all medicin hamnade jag på intensiven
för tre år sen jag tror tack vare min tro.
klarade jag mig vill inte lämna min barn.o barn barn
av birgitta1.2 2022 skrev i dag




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-02-01 13:32



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En fin text där din tro och kärlek till barn och barnbarn ger dig kraft att kämpa med det som är tungt och svårt.
2022-02-02

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Trots alla svårigheter finns en tro och en önskan!
2022-02-01

  Öknens Ros VIP
Kan inte vara så lätt för dig, du måste ha en väldigt stark vilja.
2022-02-01
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP