Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LEJON I HONOM

Vi kan vara lejon

i Lejonet av Juda

Vi kan slåss som lejon

fast i andens värld

Vi är barnen som har

hört trumpeten ljuda

Bönen bryter bojor

Ordet är vårt svärd

 

Man kan se på oss att

vi är lejonbarnen

Kungliga familjen

Staden på ett berg

Fienden ska bäva

Jesu Ande i oss

ger oss mod och slagkraft

ger oss himmelsk färg

 

 

Lejonen är födda

för de ska regera

för de ska bekämpa

själafienden

Kraften i Hans namn

ska vi nu demonstrera

och triumfatoriskt

stå för Frälsaren

 

 

LARZ GUSTAFSSON 1/2 2022

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 103 gånger
Publicerad 2022-02-01 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP