Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grattis min vove.

du fyller 9 år i dag.
i 9 år har du funnits .'
vid min sida i glädje o sorg.
din kompis nikita 10 år dog.'
din kompis anki 17 år dog.
din kompis sotis 3 år dog.'
din kompis gojan dog 16 år gammal.
min bäste vove dina kattkompisar dog.
min kompis gojan alla döda.
dom senaste 4 åren.
tänk vad jag spelade musik,
gojan sjöng sprang fram .
och tillbaka på sin pinne.
den tiden är förbi.
sen jag varit sjuk det ända felet nu.
mitt blodtryck upp o ner,
jag tål inte alla mediciner.
har provat statiner flera gånger
dom fungerar inte på mig.
tack att du finns för mig min vove.
vid min sida lilla mir kissen 1 år.
man blir glad bara jag ser er..
glad för alla barn o barn barn.
av birgitta skrev 1.2 2022




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-02-02 13:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du kan prova antihistaminer. funkar för mig i alla fall, fast jag aldrig hört talas om dom.
2022-02-02
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP