Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en dag feb 2022

kommer jag att flyga till främmande land.
inte hålla en man i hand.
den mannen som finnes för mig.
eller ingen finns för dig.
den dagen du fortsätter så här.
du tror att du i mig är kär.
du är så dum-
går runt i ditt rum-
utanför din dör.
inget blir som för.
där låg den mannen som död-
han låg så där i nöd.
du visste du miste..
du inget visste.
han låg länge död.
han låg där i nöd.
du visste nåt var fel-
du visste inte en hel del..
han låg där död på en bår.
i minna kinder rinner en tår.
jag är så trött .
det är svårt att döden mött-
.
jag stod o tittade i dörr ögat .
när alt hände han bor precis .
vid min dörr.3 mars 2021 hände det här-
jag blev helt hysterisk tänkte krama mig -
krama mig fick svar på fakebook .
då var det många som tänkte på mig.
ja det känns jobbigt döden så nära .
av birgitta skrev i dag 2.2 2022




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-02-02 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP