Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samma viskning

Den jag var innan bläcket tog slut.
Den jag trodde mig vara innan meningarna sinade.
Samma text.
Samma ord.
Som skadeskjutna tankar.
Som förförande röster.
Bara det motsatta.

Den tystlåtna.
Den högljudda.
Samma känslor.
Samma beröring.
Som vinterns lycka.
Som sommarens sorg.
Bara ett regn bort.

Den tystlåtna jag var innan bläcket tog slut.
Den högljudda jag var innan meningarna sinade.
Samma känslosamma text.
Samma berörande ord.
Som vinterns skadeskjutna tankar.
Som sommarens förförande röster.
Bara ett motsatt regn bort.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-02 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP