Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fartblinda



vi lämnar alltid fotspår där vi går
hur kan vi vandra över skaren utan avtryck
över det bräckligt vita
en fingerblommas tryckning utplånar en stad
lägger människors möjligheter i aska
hur du någonsin tänkt på
vilket ansvar vi har inför varje väsens bästa
vi kan gå mot röd gubbe undgå döden
utan att märka
och i hissen mot tredje våningen, stannar den
mellan andra och tredje
det är väl då många får tid att tänka




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2022-02-03 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP