Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ryssland drar sig tillbaka? Vad händer med Ukraina? Kommer kriget.


Fåren är rädda för vargen och till slut äter herden den .

 

Amerikaner borde ta hand om dem, de har förstört Afghanistan, nu vill de sticka näsan i Ukraina.

 

 

FRÅN DET EKONOMISKA KRIGET KOMMER VI ATT FALLA TILL ANDRA ÄNDAN! REDO FÖR KRIG! DÄR AMERIKA MÖTER ETT KRIG MED RYSSKRIGET! VIETNAM, KOREA, SALVADOR, NICARAGUA, IRAK, AFGHANISTAN, KUWEIT ETC! VAR ÄR DE FEL KRIGEN OCH VARFÖR? ANLEDNINGEN ? VAR ÄR ISISIS? , VAR ÄR TERRORISTERNA?

FÖRSVARSHOPP!

Det är bara en distraktion, låt världen ha en oro, nu görs förberedelser för att dölja pandemins skyldiga.

Konflikter i Europa oroar världens stater allt mer och rädslan för krig har börjat spridas bland dess medborgare.

Ingen stat har krävt truppmobilisering, men spänningarna mellan Ryssland och Nato verkar inte ha minskat "Du är inte en militärmakt för att du har en militär premiärminister, på inget sätt!

Och jag tror inte att det bara är en slump här, jag tror inte att närvaron av en general på premiärministerposten visar att Rumänien anses bli en spjutspets i en konflikt.

Om det kommer att bli ett krig, kommer det att vara oavsiktligt snarare än avsiktligt.

Slutet på konflikten blir en ny säkerhetsarkitektur, en ny ordning.

Det blir svårt att förutse hur det kommer att se ut på generell, regional och lokal nivå.”Vilka är chanserna för diplomati i den ukrainska krisen?

Ryssland lovar att inte invadera Ukraina, men Nato förbereder sig för ett eventuellt krig; I detta sammanhang kommer Frankrike och Tyskland att skicka trupper och stridsflyg till Rumänien.

Europas energiberoende av Ryssland är den verkliga krisen om Ukraina ska invaderas.

Ur min synvinkel tror jag inte att det kommer att vara det, och jag tror inte att Rumänien är den viktigaste aktören för tillfället, i den här diskussionen, eftersom den stora förhandlingen förmodligen inte är mellan Ryssland och Nato, utan mellan Ryssland. och Amerika.

Ryssland vill ha separata svar om Ukraina från Nato- och OSSE-staterna, och detta är ett bevis på den sanna suveräniteten för en stat som inte är vasall för någon utan driver sin egen självständighet.

Jag gillar verkligen det gammaldags följebrevet från 1930-talet.

Om du säger att du älskar mig, eller om du ber om ursäkt, berätta bara för mig, inte över megafonen på gruppklubben.




Prosa (100-ordare) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 105 gånger
Publicerad 2022-02-04 03:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP