Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodsbröder



dito systrar båda lika opålitliga
börjar få en susning ovationerna.
Finns glädje sätta krokben
på den redan trampade.
Det visar på färgen hos själen.
Och den är svart.
Inte ens pyntad i voall lyser färgen genom
Oändligt förfärligt ord finns inte fasan
Varje liv värdefullt
Men ett samhälle som blinda
Följer en röst ser inte det





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2022-02-04 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP