Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att vara mamma

min ena son var 19 år.
han kom hem berättade .'
att hans flickvän.
15 år var med barn..
hon födde en flicka.
när hon slutade i nian.
spelar ingen roll.
min minsta son är tre år äldre.
min andre son berättade .
att hans flickvän var med barn,
han var lite över 20 år.
han sa jag kan inte , ha barn över hela byn .
ja skrattar när jag tänker på alt nu.'
nu är han död borta fick två flickor .
min dotter fick barn ung.
sen min andre son fick en son.
är extra farmor till 3 stycken barn.
som sönerna fått när dom träffat sin flickvän.
är extra farmor till en svensk-afrikans kille.
har varit helg mamma till barnens halv bror
han hade redan varit gift förut.
glad att jag ställt upp för dom .
barn behöver vuxna jag har aldrig haft.
morföräldrar farföräldrar.
tänkte vad jag saknade i mitt liv.
barnen behöver pappa o mamma.
alla sina släktingar älskar man sina barn skall man tänka på deras bästa..
vi var 8 syskon fick ta hand om varandra när mamma jobbade
det är nog därför vi syskon håller i hopp mamma dog tidigt.
ja så är minna tankar i dag av birgitta skrev dag 4.2.2o22




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2022-02-04 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP