Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart/vitt färggrann

Jag såg dig, titta bort.
Du såg mig, se dig.

Det jag visade dig, min inre fågel.
Det jag döljde för dig, mitt nakna inre.

Mitt svart/vita jag.
Ditt färggranna du.

Jag stannar på marken.
Medan jag för dig mot himlen.

Jag är min egna skugga.
Du är din egna frihet.

Någongång vi möts.
När du håller mig i din hand.
Och jag kan flyga fritt.

Intill dig.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-04 20:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Och jag kan flyga fritt.

Intill dig."

https://www.youtube.com/watch?v=fDhu6ZF0X90

det är min fru och jag. om du pallar långa associationer. =*)

2022-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP