Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om

Om han vore här.
Skulle staden inte kännas så ensam.

Om han vore här.
Skulle morgonens nätter inte vara så långa.

Om han vore här.
Skulle det vara som att öppna ögonen mot världen.

Om han vore här.
Skulle vi söka oss till varandra.

Om han vore här.
Skulle jag vara den lyckligaste kvinna jag kan vara.

Om han inte vore här.
Skulle saknaden vara min allra närmsta vän.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-05 01:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP