Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En knippe sagolikt

Som tinande snö som aldrig smälter.
Så gnistrande vackert.
Att jag inte kan hindra mig.
Att känna.
Din närhet.
Samtidigt.
Bron över oss.
Vi dess porlande vatten under den.
Så självklart.
Äkta.







Fri vers av Black raven VIP
Läst 99 gånger
Publicerad 2022-02-05 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP