Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
var ute med hunden kände sån glädje gräset grönt solen lyste hade så ont i benet som jag vägrar operera. det är stopp i låret gjorde det för tre år sen hamnade på akuten en dag kanske jag måste. därför kände jag glädje för stunden


tankens kraft

är stor som i mitt hjärta bo.
jag på det himmelska tro.
allting omkring som en bro.
så jag i mitt hjärta får ro.
i bland tvivlar jag på mitt jag.
orkar i bland ta nya tag,'
gick med min hund ut.
trodde min kropp var slut.
det gör så ont i min kropp.
nu fick jag nytt hopp.
ute lugnt o skönt.
såg naturen gräset var grönt.
känner glädje precis nu.
tänker på alt som är du-
i bland livet runnit ut,¨'
tror i bland livet är slut.
alt är inte bara drömmar .
livet tillbaka strömmar .
jag kände glädje frid.
fast i bland jag inte har tid.
i dag var jag lycklig o glad.
ännu fast jag bor i en stad.
livet som du gett,
fast i bland jag inte alt sett.
jag kände sån glädje när jag gick ut.
mitt liv är inte slut.
av birgitta skrev i dag5.2.2022




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-02-05 12:21



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Din text är så hjärtvärmande, trots allt finner du glädje i det enkla. Tack för att du delar din vardag!
2022-02-08

  Öknens Ros VIP
Att känna livsglädje trots sjukdom är en lycka.
2022-02-06
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP