Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIVET

Gå till lällan

Kupa dina händer

Tag lite vatten däri

Det är livet du ser

M-L

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-02-05 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP