Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbannelsen över svenska hem och deras familjer...

Förbannelsen över svenska hem och deras familjer som omvandlade sociala lägenheter till privata hem genom förening i Sverige, det tar aldrig slut, och de som vill och hetsar till priset att köpa till försäljningspriset av kronofugden är redan kända i grevenfallet.

För några år sedan träffade jag en gammal kvinna som blev vräkt från sitt hem på Stureplan i Stockholm, den gamla kvinnan blev kvinnan på gatan, berättade sin historia vid dörren till tillbehören, namnet på köparen avslöjades för henne av medlidande eller misstag, denna gamla kvinna levde 10-11 år sedan.

När jag av nyfikenhet sökte namnet på köparen väl gömt av hans statistik, hade hans dotter vid 35 års ålder dött i cancer och hade plågats för att han hade lurat den gamla svenska kvinnan.

Så titta på hur barn får straff av Gud för sina föräldrars synder, vi pratade över våra axlar, och vi försvann bland bråtehögarna från renoveringarna av interiörkonstruktionerna där allt tycks måla vitt som ett själstryck som hittar ingen fred och inte att den oskyldiga brudens vita färg är på modet när de köpte sin lägenhet i färgen av svart sorg.

https://www.expressen.se/gt/riddarhuset-kastar-ut-greven-fran-jattegodset/

Började spara i aktier tidigt – blev starten på dotterns bostadskarriär (aftonbladet.se)

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-06 00:15



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
https://www.expressen.se/dinapengar/bostad/esbjorns-bolins-overklagan-nekas/

2022-02-08

  Jeflea Norma, Diana. VIP
https://www.expressen.se/nyheter/myndighet-kopte-lyxvilla-ska-lata-den-sta-tom/

2022-02-08

  alicja lappalainen VIP
"hade hans dotter vid 35 års ålder dött i cancer och hade plågats för att han hade lurat den gamla svenska kvinnan."
??
2022-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP