Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hyllorna



för att placera allt i våg
tavlor och andra ting
kan behöva ett vattenpass
gör du det på en höft
kan allt luta som tornet i Pisa
reparera med spackel och färg
de hål du gjort
Det finns saker som är värre
det som inte går att reparera

Givetvis använder byggmästare
lod och vattenpass
vem vill ha lustiga huset hemma




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2022-02-06 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP