Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marita Ohlqvist och Demokrati100 i Laholms Tidning



Veingepoeten Marita Ohlqvist har för sjätte gången kommit med i poeter.se:s antologi. Denna gång var temat demokrati och Marita lyckades åter charma juryn. Nu med blott två meningar. ”Vad jag skriver är det jag känner. Förra gången var det långt, denna gången var det kort”, säger Ohlqvist.

 

Läs hela artikel på Laholms Tidnings Hemsida --->

 

 

 




Blogg (Medlemmar) av Redaktion poeter.se VIP
Läst 757 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2022-02-07 10:53



Bookmark and Share


  Junia VIP
Så härligt.
2023-07-11

  Feminaz
Genialiskt skaldat! Underbart att läsa!
2022-03-03

  Susen VIP
Varmt grattis
2022-02-24

  WyS VIP
Grattis Marita så välförtjänt!
2022-02-23

  Niliboy
Så fint!
2022-02-23

  Monica Lindgren
Grattis, Marita! Och bra bild på dig!
2022-02-20

  Monika A Mirsch VIP
Grattis Marita + stora kramen från öst - Monika
2022-02-20

  Annie b'larsson VIP
Grattis Marita!
Ja, man måste våga för att vinna.
2022-02-12

    Lena Staaf VIP
Vad roligt att du blivit uppmärksammad!
2022-02-11

  Jan Widströmer VIP
Hjärtliga gratulationer!
2022-02-11

  Evelyn Falk Möller VIP
Varmt grattis.

2022-02-09

  SatansSon VIP
grattis marita. tufft ställa upp för intervju.

2022-02-09

  Nanna X
Grattis Marita! Gillar verkligen din demokrati-dikt!
2022-02-09

  Eva Helene VIP
Så roligt Marita och för oss som följer dig! Grattis!
2022-02-08

  Sparvögat VIP
Stort Grattis till dig Marita!
2022-02-07

  MALVAA VIP
GRATTIS
2022-02-07

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Grattis! sanna vänner är de som är osynliga.
2022-02-07

  Cikoria Blå VIP
Det var trevlig läsning :)
2022-02-07

  Marita Ohlquist VIP
Detta var en överraskning, funderar på vem som har skickat in reportaget till redaktionen.
2022-02-07
  Redaktion poeter.se
Redaktion poeter.se VIP

Senaste nyheterna
GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET ALLA POETER!
En liten uppdatering om vår poesiantologi - Poeter 20 år!

Vi öppnar 3 rimmade paket - Rimtävling
Här nedan presenteras de vinnande bidragen i poeter.se Julrimtävling!

Julrimstävling #3 - Tredje advent