Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Årstiderna


Ännu många frånvarande
men vi som är friska
kan följa årstiderna utanför
just nu står boken silverfärgad
finns inget härligare ljus
vårens och höstens
som silar genom bokens blad
Idag lyste solen genom grenar
och blå himmel
glimmade safirblått
vattnet var mjukt och varmt
Pladdret steg som stingande tankar
då vi skvalpade av och an efter musiken
Så småningom fångar vi tiden
i fjärilshåv och alla svävar fram

Det finns de som haft Corona en gång
och fått den igen och en tredje
som jag sade inför årsmötet
alla måste vara försiktiga, man kan få sämre syn
dåligt minne, förlora smak och bli insulin-
beroende..där stängde jag dörren
om alla otrevliga biverkningar.





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2022-02-07 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP