Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild: AndLou


MIN LÄNGTAN

 

I en evig längtan

   bort från allt

allt det som aldrig

   gav ett svar

men när som livet

   plötsligt vänder

finns alla sorters minnen

   ändå kvar

 

för likt en fågel

   ville jag flyga

högt över land 

   och över hav

för ingen annan 

   kunde då förringa

vad som min längtan

   en gång gav

 

för ut ur mörkret

   gick nu färden

jag då ut precis

   i sista stunden hann

till detta liv

   som bar mot ljuset

för där på min strand

    jag lyckan fann

 

Copyright © AndLou




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-02-07 14:52



Bookmark and Share


  Den skrivande tysta
Härligt att du fann lyckan där tillslut,
vid havets rand, din älskade strand.
2022-02-07
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP