Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Det dolda

Om en man oupphörligen jagar sex med kvinnor kan man gissa att han försöker dölja sina homosexuella impulser.

Kan poesi skapa psykisk balans?




Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2023-06-25 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP