Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Promme

Jag hade ett intressant samtal häromdagen. Det var jag och en god väninna. Det duggregnade och för varje meter vi promenerade räknade jag timmar av träningsvärk jag skulle få dagen efter i mina tunga skor.

Vi gick in på en välgörenhetsbutik. Alla besökare fick erhålla en galge. Jag lade ifrån mig galgen. Väl på väg ut därifrån bad kassörskan mig leta efter galgen, annars fick jag inte gå ut. Jag lyckades manipulera från momentet där jag skulle ha köpt ett pannband. Dessvärre hade elräkningen dragits från mina sparpengar och att jag måste ha lagt ifrån mig galgen då.

Sen gick vi till en kyrka som hade loppis och kafé. Min vän skällde ut en mamma med barnvagn för att hon glodde så mycket. Mamman såg ledsen ut och jag skämdes för att jag förstod varför. Varför om båda två. Ibland vill man bara titta på människor. Och ibland vill man inte synas. När vi gick därifrån hittade vi en hylla med gratis böcker om gud. Serietidningar och olika biblar.

Sen drack vi öl på ett hak och insåg att utsidan hos människor har flyttat in eftersom alla ser ut att ha nån obehaglig jävla sorg. Utsidan och insidan har bytt plats. Det var fortfarande duggregn när vi skulle promenera igen.




Prosa av JARNSAXA VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-02-08 00:42



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fin beskrivning av typisk höst och vinterbeteende
2022-02-08
  > Nästa text
< Föregående

JARNSAXA
JARNSAXA VIP