Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
satt o tittade var har mina vänner fåglarna tagit vägen


naturens vänner

var har minna vänner.
fåglarna tagit vägen.
har inte sett talgoxarna .
inte domherren inte den grå fågeln.
inte hackspetten .
inte dom svarta med orange näbb.
det finns bra kråkor.
några svarta fåglar.
ekorren är också borta.
är det värt priset en sån nyår.
dessa smällande inte en fågel-
som jag mattat hela tiden.
människorna förstör naturen.
för några minuters nöjes skull.
varför dom förstår.
vår jord vad finns kvar .
för våra barn barn.
vad är det med vissa människor.
min hund förstörd varje nyår -
min katt anki 17 år död.
hon gömde sig under sängarna.
tänk mer på miljön djuren.
kommande generation.
tänk inte för stunden.
skrev 8.2.20222av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-02-09 13:12



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Tänkvärt skrivet! Bra!
2022-02-09

  Öknens Ros VIP
Tänkvärda ord.
2022-02-09

    Sefarge VIP
Betänkansvärt skrivet!
Tänk om fler tänkte
som Du! Istället
Vill de tvinga på
oss sin giftiga
Radioaktivitet.
Och annat
Skit som
inte hör
Hit,till
Våran
goda
Jord!
;)


2022-02-09
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP