Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte samma sak


Personligt

Personligt och privat
är inte samma sak
men
de snuddar vid varandra




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-09 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP