Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nato har inte medel att bekämpa hypersoniska mål.

 Ryska hypersoniska vapen flög till Natos gränser Ryssland har placerat ut MiG-31K avlyssningsflygplan beväpnade med Kinzhal hypersoniska missiler i Kaliningrad-regionen. Deras räckvidd är två tusen kilometer och täcker hela Europa till Atlanten. I vilken utsträckning kommer hypersoniska missiler som kan bära kärnstridsspetsar att stärka enklaven och varför demonstrerar Ryssland så öppet för Nato? På tisdagen sågs ett ryskt MiG-31K stridsflygplan med en hypersonisk "Dagger"-missil på himlen över Kaliningradregionen. Bilder tagna av ett ögonvittne visar planet flyga på låg höjd ovanför järnvägen och motorvägen. Motsvarande video publicerades av Dambiev Telegram. Enligt källan till Avia.pro-portalen är videon daterad på tisdagen och fångade jagarens närmande för att landa på Chkalovsks flygfält, 9 kilometer nordväst om Kaliningrad. Enligt källor från en annan kanal, Operativnaya Liniya, flög i torsdags två Mig-31K stridsflygplan från flygbasen Soltsy i Novgorod-regionen till Chernyakhovsk-basen i Kaliningrad-regionen under kontroll av pilotflygplanet Tu-154B-2 och eskorterades. av militärdistrikten Su-35 Zapadny och Su-30 i Östersjöflottan. Slutligen, enligt en källa på Avia.pro-portalen, genomförde besättningen på en av MiG:arna beväpnade med "Dagger" en träningsflygning "nära Natos gränser". Rutten är inte specificerad, men vi påminner om att den ryska enklaven gränsar till två alliansstater - Polen och Litauen. "Efter att Kinzhals dök upp i Kaliningrad-regionen intensifierades kontrollen över ryska krigare", sa en källa i portalen. "Det är logiskt att anta att en hypersonisk missil som kan nå nästan var som helst i Europa har haft en skrämmande effekt på Nato, särskilt eftersom Nato inte har medel att bekämpa hypersoniska mål."




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 116 gånger
Publicerad 2022-02-10 11:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP