Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i bakgrunden.

vill du finnas där i bakgrunden.
vill du finnas där för stunden.
jag känner mig svag i dag.
orkar knappt ta nya tag.
bara du finns där nära mej-
jag tänker på dej.
hopplöshetens tanke i mig brinner.
hoppet att jag kraften finner.
anden i min kropp känns släkt.
nu har kraften i mig väckt.
nu har kraften i mig runnit ut.
känner mig helt slut.
har inte alla motgångar förstå.
varför alt hände då.
har knappt sovit i natt.
alt är precis svart.
måste få vila en stund.
knappt sovit en stund.
corona 19 besöker minna kära-
dom är mig så nära-
corona inte välkommen till mej.
stick ifrån mig hej.
skrev 10.2 2022av birgitta-
min son son har corona,.min son har corona,
in son dotter corona , min dotter haft.
träffade dom i helgen-
tänker hela tiden vil inte ha corrona.
vi har alla tagit corona spruta.
av birgitta skrev i dag påmorgonen




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-02-10 13:09



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Corona hemsöker världen, tyvärr svårt att skydda sig från. Hoppas de dina tillfrisknar snart.
2022-02-10
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP