Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Livet har sin gilla gång

Fickuret tickar
hjärtat står stilla, tiden
har hunnit ikapp




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 294 gånger
Publicerad 2006-08-01 09:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP