Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla hjärtans dag.

Snart alla är hjärtans dag, Jag älskar "ord" och jag hälsar på alla dialoger jag har läst och och återberättade på pretentionsnivå för din skull, och hårda dagar kommer för Sverige, men nu blev "njet"kan inte berätta....

Igår var dagen för internationella diplomater och för många dygder som sågs och lärdes och inte hade.

Vad det innebar att vara människa och själavänner åtminstone för den allmänna fredens skull och att sätta i rotation pengar till ekonomisk räddning,

Uppenbarligen gör varje land det lite svårare efter sammandrabbningarna och bristande förtroende för sina egna valda ledare.

Helgen ska vara glad, för det förtjänar vi människor efter 2 års pandemifängelse, men ändå inte att tävla i glädje, för nu gäller det att sätta igång landet.

vi ses,




Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 111 gånger
Publicerad 2022-02-11 09:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP