Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild>:AndLou


UNDER MÅNENS ROSA SKIMMER

 

mjukt faller nu

   en himelsk glöd

det skapas en aura

   runt vår jord

där under månens

   rosa skimmer

när jag viskat

   mina kärleksord

 

för jag håller dig

   så nära

när jag kysser dig

   på kinden

ser ditt vackra leende

   nu växa

trots att all vår kärlek

   spreds för vinden

 

det som var vår

   egen sommar

när jag sakta vände om

   och gick

för jag stod där vid

   mitt vägskäl

det var bara en känsla

   som jag fick

 

jag minns de drömmar

   som vi hade

allt det vi en gång

   borde gjort

förstår att själva vägen

   varit målet

och att livet efter

   gått alldeles ...för fort

 

Copyright © AndLou




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-02-11 12:19



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Så vackert. Berörande. Bokmärker
2022-02-15

  Kungskobran VIP
Så fint, bokmärkes
2022-02-12

  Öknens Ros VIP
Vemodigt med känsla. Fin bild av norrskenet!
2022-02-11
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP