Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Indian Pipe

 

Indian Pipe - Denna fascinerande växt (Monotropa uniflora) är definitivt ett av naturens konstiga underverk. Eftersom den inte har klorofyll och inte är beroende av fotosyntes, kan denna spöklika vita växt växa i de mörkaste skogar. Många hänvisar till denna märkliga växt som indisk pipsvamp, men det är inte alls en svamp – den ser bara ut som en. Det är faktiskt en blommande växt, och tro det eller ej, det är en medlem av blåbärsfamiljen.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-11 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP