Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krusningar

Vi måste dela så mycket

Har vi något för oss själva
en kropp
ett sinnets rymd

Vi måste vara egentligt totalt oskiljbara
som ett konstant flöde ur en gemensam källa

Städer är hav och utanför ligger sjöar
och därimellan bäckar och floder
gölar och pölar

Allt är vatten





Fri vers av Oak VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-02-11 20:04



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Tycker om känslan av sammanbindande mjukt vatten här, och de två delarna i sekvens; även titeln bidrar.
2022-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Oak VIP