Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ansök snart, två platser kvar

Matvrak
Badkruka
Glappkäft med vägsjuka
Kärlekskrankt vankande
socialt ankare som stukar kuken mot andra sankmarker.
Vrål som ålar sig, glutteralt föråldrar sig och söker att stålsätta sig över varmt kol.
Brännande tjära som förtär och förärar och försöker förtära över 3-4 år.

Erfarenhet:
Officepaketet
3 år inom branschen




Fri vers av Adrian.Eckman VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-12 02:51



Bookmark and Share


  Foohexa
Glömda talanger
En vilja som sliter
Mata din genre
Med dolda meriter
:)

2022-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Adrian.Eckman VIP