Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MAN ORKAR DET MAN ORKAR

Man orkar det man orkar

Alla är inte stålmän

Alla är inte starka

som facket var i Polen

Man orkar det man orkar

Skyddsrum är inte min grej

så det kommer jag att vägra

för ingen får stänga in mig

 

Låt klandrarna stå och håna

Det struntar jag i. Totalt.

Att stålmännen förebrår mig

betraktar jag som egalt

Man orkar ju det man orkar

Sen orkar man inte mer

Och det är det enda budskap

jag vill skicka med till er

 

LARZ GUSTAFSSON 12/2 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 177 gånger
Publicerad 2022-02-12 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP