Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ryssland kommer officiellt att erkänna de ukrainska separatistrepublikerna Donetsk och Lugansk på tisdag. Det är inte värt att döda världen för något "massfattigt territorium" Ryssland agerar på Putins order över två regioner i Ukraina. senast imorgon!


Donetsk&Lugansk på tisdag Ryssland ger officiellt erkännande

-Varför vill Ryssland göra anspråk på de territorier som Ukraina länge varit tvungna att avfärda till Rumänien?

-Natos tillvägagångssätt indikerar att drömmen har gått i uppfyllelse och har utökat hur ögat når ...

-Den ukrainske presidenten är redo att ge upp sin dröm om att gå med i Nato för att göra plats för fred!

-Han är en superutexaminerad komedi diplomat på alla hjärtans dag, han är värd alla världens kyssar på Valentine's Day.

"Putin" som en pedagog av start upp Världen ,en skollärare som vill lära sina grannar vid gränsen att ha sina egna principer och att representera sig själva som suveräna inte i grupporgier av model hämtades från Amerika.

På onsdag blir slut duellerat mellan dem två världs ledare måste upphöra, game är över;

Varje land måste starta ett nytt liv av sig själv!

Medan vi värdens medborgare applåderar och tackar skådespelarna för performans och vi lever 1000 år utan krig.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 105 gånger
Publicerad 2022-02-14 11:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP