Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev 13-2 2022.mina tankar den dagen


ett vänligt ord.

ett leende ett ord.
är alt när man behöver.
när man är nere i sorgens brun.
när jag tappade .
fotfästet i livet.
kändes som marken .
stora avgrunden öppnade sig för mig.
för att komma tillbaka .
till just livet.
ett varmt ord.
varma ögon .
som drog mig tillbaka.
till livet när döden.
tog mina två söner.
fågelsången musiken,
gitar musiken kunde nå mig.
när inte människorna kunde nå mig.
djuren kunde nå mig.
dom såg minna tårar.
skogen jag bodde i.
kunde nå mig.
sjön gav mig kraft,
varje dag tittade jag ut.
på sjön fik kraft i mig.
träden gav mig styrka .
dom ger mig mig styrka ner jag faller -
går alltid under träd ute.
tar i dom när jag behöver kraft..
av birgitta skrev 13.2.2022




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-02-14 12:01



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Ett leende, ett vänligt ord, naturens läkande kraft betyder så mycket.
2022-02-15

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Naturen ger oss tröst och du skriver så vemodigt fint över den styrka som du får...stark text!
2022-02-14

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om medmänsklighetens och naturen helande kraft.
2022-02-14

  Nina Nightwish
Sorgligt vackert. Kram
2022-02-14

  Ordsus
Ett vänligt ord är allt man behöver ibland. Styrkekram till dig!
2022-02-14
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP