Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fotarbete



Lärde med tiden
om vi vistas kan över nätet
kräves raskt fotarbete
för inte livet ska mejas ner
med kniven.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2022-02-15 07:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP