Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Misslyckas


Putins utpressning

Putins utpressning
Kommer att misslyckas
Mot enig västfront




Fri vers (Fri form) av Dennis Brinkeback VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-15 16:57



Bookmark and Share


  Flicis VIP
Idag den 24 februrari vet vi att vi i Väst gjorde inte tillräckligt.

Men en hoppfull text.
2022-02-24

  Monica Lindgren
Ja, hoppas!
2022-02-18

  Dennis Brinkeback VIP
Bara låta bli att låta sig utpressas
2022-02-16

    Lena Staaf VIP
Vad tror du den eniga västfronten kommer att göra då?
2022-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP