Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: Med Träffsäkerhetens ständiga uttalanden. av Sefarage


Prat prat prat

Förlåt
men vad skall vi göra åt
politikernas tröstlösa prat
man blir alldeles plakat
av all denna struntprat
Nä släng dom alla ut
nu får det vara slut
In med folk med sunt förnuft
så vi äntligen får luft




Övriga genrer (Satir) av Kungskobran VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-15 21:54



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Vad föreslår du i stället för den parlamebtariska demokratin? Kanske experter eller lobbyister med egna ekonomiska intressen? Ellet varför inte engagera sig politsikt shölv och rösta fram förnuftiga personer?
2022-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP