Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
invasioner som bara existerar i vissas fantasi Tee party är över,


Rökning förbjuden även om det är fredspipa.

Americas pipe slår fredligt krigets trummor, i juridiska termer är det Stimulering: uppmaningen eller begäran från en annan att begå "" det är omänskligt och är straffbart enligt lag.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2022-02-15 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP