Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Nedbrända öden. Av Gawain 2022-02-15. Försök till rim på sex rader, inalles... En forskare försöker väl, och någon som förälskad är förstås. Benägen att undersöka möjligheter.


Kommentar på en text (2402) försök till rim på sex




Kastar sig likt hungriga vargar ibland,
över en text i avlägset o fruset land,

ett landskap täckt av nyfallen snö,
i ett sådant kommer djur att dö,

men en sjöbuse med det mesta i tur,
stundom han arbetar i hagel o skur...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-17 08:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP