Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad är sant


Stor skepsis

Stor skepsis
kan jag känna
när jag lyssnar
till vissa människor
vad är sant




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2022-02-16 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP