Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lärdomar vi får blir styrka


Då ansatt blir av narcissist/ psykopat
ger det oanade konsekvenser
men de vidgar utsattas gränser
de växer i det tysta för att senare blomma
sväljer aldrig mera skräpmat
inte heller lockar stekta sparvar på fat
människor med liknande dignitet
en gammal saga eller en fasansfull get!




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2022-02-17 09:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP