Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hjärtat



Tiden stannade
då hjärtat inte längre slog
åter en gång vreds nyckeln om
allt bara tystnad
overkligt som en dödsdom
av den vitrockade med
stetoskopet om halsen
Varför kopplar jag samman
dagen då jag själv fann
vad de gjorde mot dig
och bilens hjärta
En mekanisk pryl går att byta
men levande går aldrig ersätta
Inte heller tiden

Blockerar säkerhetsskäl
sorgligt litar ingen
även vargen kan dölja sig
under vit päls

tacksam för lärdomarna!





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 81 gånger
Publicerad 2022-02-17 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP