Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Sju kyssar senare. Av Gawain 2022-02. Kul att skriva sin kommentar på rim, som här och försöka 'duger' ibland, fast ibland det just suger...


Kommentar på en text (2600) rick




Ett honungarike för en gest,
tanken i känslan blir nog bara best,
för hur göra i slätt natur,
kanske som de vilka kallas djur,
nosar på varann som hund o häst...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 116 gånger
Publicerad 2023-08-09 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP