Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Se:WORLD


Putins diktamen är idag i original på svenska.




Ryssland är stort, Ryssland är vackert,

Obändande för att vara självförsörjande.

Både glad och olycklig är du,

Aldrig undergiven någon.



Mitt heliga Ryssland, mitt döpta Ryssland,

Man blir både stolt och generad.

Ni är folket och Gud förlåten,

Fiender är inte förslavade.



Jag älskar dig, ryska staten!

Ta hand om dig, mitt härliga hemland.

Åtminstone i karaktären är du lika,

Jag är stolt över dig, Rättfärdig!






 

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-18 13:01



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Amen!
2022-02-18

  Koloristen
Mir dlya mat' Rossiya!
2022-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP