Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du ger mig kraft,

du ger mig glädje.
när jag såg dig.
du är självaste solen.
du lyser över mitt frusna hjärta..
du ger mig hoppet.
i dag skall jag göra alt-
i dag skall jag andas in ,
självaste livet o glädjen.
tack för alla barn barnbarn.
som finns på jorden.
tack för mina 2 i himmelen .
jag fick dom till låns.
i några år vi gav varandra ,
kärlek o glädje
det var många strider ,
när ni inte ville lyssna.
tack för gräset-
tack för sjön.
du ger mig åter hoppet.
solen du ger mig åter.
glädje ett nytt år se fram e mot .
skrev 9.45.birgitta18.22022




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-02-18 13:38



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Din text lyser tacksamhet och hopp! Fint!!!
2022-02-18
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP