Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sublim

Du kan inte hålla fast vid mig
en värld genom ett prisma
skingrat ljus

Att jag lämnar ett ord
eller går min väg
förlorar min blick

En dag är jag den
en annan

En helt annan
samma

Som om nyanser styrs utav en vilja
trots och vrede ska dem aldrig urskilja










Fri vers av Oak VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-18 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oak VIP