Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett meddelande

Det kom ett meddelande till mig häromdagen:

"Hur gör man för att bli bättre på att skriva,
jag ska börja att skriva dikter nu,
om mitt innersta?"

Det var från en person jag aldrig sett här förut.
Kanske hen skickade samma meddelande till många, jag vet inte.

Jag svarade så gott jag kunde:
Att öva och öva, igen och igen
att skriva och att läsa mycket.

Jag blev rörd av den personens fråga.
Meddelandet var ju som en dikt i sig,
det var en text som berörde.

Det är inte så ofta man kommer ihåg en dikt så länge
som jag minns den här personens meddelande.

Jag hoppas hen har fortsatt att dikta
och att hen fick någon liten hjälp
av mitt svar.





Prosa av Cikoria Blå VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-02-25 21:28



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fint.
2022-03-15

  Eva Langrath VIP
Så fint
2022-03-02

    Lena Söderkvist VIP
Det var fint, ta det som det erkännande det är! Något liknande hände mig för länge sedan. Blev nästan skraj, har aldrig känt mig som den som kan allt. Men det är ju ett erkännande ändå, och värt ett ödmjukt tack.
2022-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP