Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gräv ner stridsyxan.

jag tänkte så.
hela rummet lystes upp-
.helt ljust o fint.
jag menar alla,
som bråkar med varandra.
lär dig at ge dig.
lär dig att bygga .
en förlåtelse bro.
just mellan en som.
bråkar med varandra,
man behöver inte ha rätt.
man kan förlåta.
det som gjorde .
den djupa sprickan.
mellan alla kära.
tänk i morgon.
kanske den andra,
inte finns på jorden.
gräv ner din.
stridsyxa så här -.
hur bra du mår.
när alt gammalt .
är förlåtet.
skrev 19.2.2022 av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-02-19 15:09



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Fina tankar idag! Ja att förlåta är en dygd!
2022-02-19
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP