Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


PUNKEN

Punken handlade om att man inte behövde vara bäst. Alla fick vara med på sina egna villkor, utan att någon skulle mästra och vara besserwisser.

Det handlade inte om att man måste bli som Pink Floyd eller Genesis, som tog flera år på sig för att spela in ett album.

Vi spelade in vårt första - och vårt andra - på några timmar. Trean tog inte så lång tid den heller.

Men vi levde. Vi var inte döda, som dinosauriebanden.

De som mästrar ska ha en spark i baken.

Sådana människor SKA helt enkelt trotsas.

Den som kommer och försöker tala om för mig - eller andra - hur jag/de ska skriva, ska frysas ut. Det står jag för till 100%.

Någon ordning får det vara på partiet!

Mer punk i poesin!

Låt hundra blommor blomma!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 20/2 2022




Prosa av Larz Gustafsson VIP
Läst 146 gånger
Publicerad 2022-02-20 16:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns en figur här som vill diktera villkoren för alla skribenter på poeter.se.
Sådant är sjukt och för tankarna till ett centraleuropeiskt rike på trettio- och fyrtiotalen.
2022-02-20

  Jeflea Norma, Diana. VIP
om någon vill ha något att lyfta hans humör, osv.
att inte komma till mig eller till dig eller till en poet eller till en viss poetess för att bekräfta och bejaka och be om en viss stil eller några teman, / låter perverst och manipulativt.
2022-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP