Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev detta någon dag innan 24 febr. Nu, när det är för sent, nu ser vi.


Terrorbalans



Vi ser bilder
ett förhandlingsbord
som ett gungbräde
mäktiga män i kostymer
försöker de hitta balans?

I de fattiga byarna
de svältande barnen
de skrämda männen
de sörjande kvinnorna
här finns inget hopp

och hela världen blundar









Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-19 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP